Φωτιά Πάτρα Τώρα - Patra Megalh Fwtia Anamesa Se Boyntenh Kai Syxaina Nees Fwto Video Patrastimes Gr - Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή.

Φωτιά Πάτρα Τώρα - Patra Megalh Fwtia Anamesa Se Boyntenh Kai Syxaina Nees Fwto Video Patrastimes Gr - Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή.. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος.

Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Yw73lppvo74n8m
Yw73lppvo74n8m from files.thetoc.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.

Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και. Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. 31 july 2021 φωτιά πάτρα τώρα: Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια.

Patra Megalh Fwtia Sta Syxaina Eidhseis Nea To Bhma Online
Patra Megalh Fwtia Sta Syxaina Eidhseis Nea To Bhma Online from www.in.gr
Μαίνεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μοιραίικα, του δήμου πατρέων. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό.

Στο σημείο σύμφωνα με το.

Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην πάτρα εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει από τις 11 το πρωί στην. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια. Στο σημείο σύμφωνα με το. Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων.

Anz2iaavwrxexm
Anz2iaavwrxexm from cdn.cnngreece.gr
Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της. Έπειτα από επιχείρηση του λιμενικού μεταφέρθηκαν ήδη με ασφάλεια περίπου 15 άτομα από την παραλιακή περιοχή μπούκα των καμαρών, στο λιμάνι του αιγίου. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα.

Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Καίγονται σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε την πάτρα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος. Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια.

Posting Komentar

0 Komentar